معرفی کشوروهای تحریم شده بایننس

معرفی کشوروهای تحریم شده بایننس

در حال حاظر صرافی بایننس به عنوان برترین صرافی رمزارز دنیا قرار دارد که متاسفانه بسیاری از کشورهای مختلف را در لیست تحریم خود قرار داده است؛ در این نوشتار قصد داریم شما را با کشورهای تحریم شده بایننس و همچنین کشورهای مجازی بایننس آشنا کینم. بایننس، که در سال 2017 تأسیس شد، چند سال پس از شروع فعالیت و رقابت با چندین صرافی بزرگ رمزارز، به سرعت موفق شد در کمترین زمان ممکن به رتبه اول در میان صرافی‌های رمزارزی دست پیدا کند. در حال حاضر، از لحاظ حجم معاملات روزانه، Binance با اختلاف قابل توجهی از رقبا در رتبه اول قرار دارد. این صرافی همچنین سومین گزینه برتر پس از هات بیت و گیت آی‌آو در تعداد جفت معاملاتی (بازارها) پشتیبانی شده است.

متأسفانه، بر اساس مقررات و شرایط ثبت نام در Binance و ترید در آن، استفاده از این پلتفرم برای کاربران ایران به دلیل تحریم‌ها امکان‌پذیر نیست. این موضوع نه تنها به ایران محدود نیست بلکه به چندین کشور دیگر نیز امکان دسترسی به خدمات Binance را نمی‌دهد. درصورت فعالیت افراد ساکن کشورهایی که توسط Binance پشتیبانی نمی‌شوند، ارزهای دیجیتال آن‌ها مسدود خواهد شد. در ادامه این نوشتار قصد داریم شما را با کشورهای تحریم شده بایننس آشنا کنیم و همچنین کشورهای مجاز بایننس را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

معرفی صرافی بایننس

کشورهای تحریم شده بایننس

کمتر کسی را می‌توان یافت که به نحوی با صنعت رمزارزها آشنا نباشد، اما اسم صرافی بایننس برای او ناآشنا باشد؛ اما Binance چیست؟ Binance نام یک صرافی محبوب ارزهای دیجیتال است که ابتدا در چین تأسیس شد. این صرافی در سال ۲۰۱۸ توانست از رقبای خود پیشی بگیرد و به بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در جهان تبدیل شود، همچنین این عنوان را به عنوان یکی از برترین صرافی‌ها حفظ کند.

بیشتر بخوانید: بررسی بازی party animal

اما معنای واژه Binance چیست؟ نام Binance از ادغام دو کلمهBinary  به معنای دودویی(صفر و یک) وFinance  به معنای امور مالی ساخته شده است. موسس و مدیر ارشد اجرایی این صرافی، آقای Changpeng Zhao یا CZ نامیده می‌شود که پیشتر به عنوان مدیر ارشد فنی صرافی OKCoin مشغول به کار بوده و نقش مهمی در موفقیت Binance داشته است.

رمزارز BNB در جولای ۲۰۱۷ با برگزاریICO (پیشنهاد عمومی اولیه) راه‌اندازی شد. توکن‌های BNB در چارچوب ICO میان سرمایه‌گذاران مختلف از جمله سرمایه‌گذاران اولیه و تیم موسس Binance توزیع شد و این عملیات حتی بیش از ۱۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری جذب کرد. این رمزارز ابتدا به عنوان یک توکن بر بستر ERC-20 شروع به فعالیت کرد و سپس Binance شبکه بلاکچین خود را راه‌اندازی کرد. در ادامه، این صرافی شبکه Smart Chain خود را نیز معرفی کرد که به کاربران امکان نوشتن قراردادهای هوشمند را فراهم می‌کند، به همانندی که شبکه اتریوم ارائه می‌دهد.

آیا کاربران ایرانی می‌توانند در این صرافی فعالیت کنند؟ آیا شرایط احراز هویت در Binance با هویت ایرانی ممکن است؟ آیا امکان استفاده از VPS برای فعالیت در این صرافی وجود دارد؟ در ادامه به بررسی این موارد و سایر سوالات مرتبط با این صرافی می‌پردازیم.

شرایط مورد قبول کشورها برای فعالیت در بایننس

معرفی کشورهای تحریم شده بایننس

بطور کلی، تبدیل ارزهای رمزارز به واحد پول فیات در بعضی از کشورها به محدودیت‌ها برخورده است و باید به دقت از مقررات سختگیرانه پیروی شود. تا چند وقت پیش، Binance به عنوان یک صرافی ارز دیجیتال به کریپتو واحد محدود بود و توانست در تقریباً تمامی کشورهای جهان فعالیت داشته باشد، مگر اینکه کشور به دلایلی از جمله عدم پایبندی به مقررات، تصمیم به مسدودسازی و تحریم Binance گرفته باشد.

Binance در چندین کشور در قاره‌های آمریکا، اروپا، آسیا و سایر نقاط جهان به فعالیت خود ادامه می‌دهد. با این حال، به دلیل وجود قوانین مالی سختگیرانه در سطح جهان، این صرافی خدمات خود را در برخی از کشورها محدود کرده است و تحریم‌ها اعمال شده‌اند. ایران به علت عدم پایبندی به قوانین سازمان FATF تحریم شده و اجازه فعالیت را ندارد. برای عضویت در این سازمان، یک کشور باید ویژگی‌هایی از جمله جمعیت بالا، تولید ناخالص داخلی قابل توجه، بخش بانکی توسعه‌یافته و غیره را داشته باشد. اعضا همچنین باید بر اساس استانداردهای مالی پذیرفته‌شده عمل کنند و عضویت در سازمان‌های بین‌المللی مهم را داشته باشند؛ در غیر اینصورت تحریم شده و اجازه فعالیت را نخواهند داشت. همچنین، Binance در حال مسدودسازی معاملات مشتقه رمزارز یا فیوچرز و قراردادهای آتی در اروپا است و این اقدام را از آلمان، ایتالیا و هلند آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: افزایش امنیت سرور مجازی

آی پی ثابت بایننس

لیست کشورهای تحریم شده بایننس

ساکنان کشورهایی همچون ایران، بلاروس، بوسنی، میانمار، صربستان، کره شمالی، کوبا و هر کشوری که تحت تحریم‌های ایالات متحده قرار دارد، اکنون از امکانات بایننس محروم می‌باشند. جالب است بدانید که Binance حتی به کشورهایی که در فهرست شورای امنیت سازمان ملل به تحریم مبتلا هستند، خدمات نمی‌دهد. با این حال، کاربران روسی هنوز می‌توانند به‌صورت معمول در این پلتفرم ثبت‌نام کنند و از خدمات آن بهره‌مند شوند.

در زیر به فهرستی از کشورهایی که Binance با آن‌ها مشکل دارد و تحت تحریم قرار دارد، اشاره خواهیم کرد:

– ایران

– سوریه

– عراق

– ونزوئلا

– لبنان

– لیبریا

– سودان

– بلاروس

– بوسنی

– میانمار

– صربستان

– مقدونیه

– آلبانی

– کره شمالی

– کوبا

– یمن

– زیمباوه

– برمه

– ساحل عاج

– جمهوری خلق کنگو

لیست کشورهای مجاز به استفاده از صرافی بایننس

کشورهای مجاز بایننس

تا چند ماه پیش، با یادگیری روش‌های جلوگیری از بسته شدن حساب در Binance و دور زدن تحریم‌ها، ما می‌توانستیم از این محدودیت‌ها فراری یابیم. اگرچه به دلیل عدم امکان احراز هویت، برداشت بیشتر از 2 بیت‌کوین در روز امکان‌پذیر نبود. اما چند ماه پیش، ارسال مدارک و احراز هویت در Binance برای همه کاربران الزامی شد. از این زمان به بعد، امکان ورود به Binance با تغییر آدرس آی‌پی و استفاده ناشناسانه از آن وجود ندارد.

کاربران در کشورها و مناطق زیر تحت تأثیر این محدودیت‌ها قرار نمی‌گیرند و می‌توانند به طور معمول از این سرویس استفاده کنند: اتریش، بلژیک، بلغارستان، کرواسی، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیختن‌اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، جمهوری قبرس، رومانی، روسیه، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، بریتانیا و اوکراین. این کشورها در فهرست کشورهایی قرار دارند که می‌توانند به طور مجاز از خدمات Binance بهره‌مند شوند.